Klassieke flammkuchen met frisse salade

Heerlijke flammkuchen met knapperige dunne bodem, klassiek belegd met spekreepjes, rode ui en peterselie. Lekker met een frisse salade.¬† Klaar in 20 tot 25 minuten. Bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het flammkuchendeeg uit en leg op een bakplaat. Bak de spekjes…

LEES MEER

Vitello Tonnato salade met kalfsgehaktballetjes

Heerlijke sperziebonensalade met kalfsgehaktballetjes en zelfgemaakte ¬†vitello tonnato van tonijn en ansjovis. Tijd om te maken: 20 tot 25 minuten. Bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de broodjes af volgens de instructies op de verpakking. Breng een pan water aan de kook…

LEES MEER

Winterse kalkoensalade met croutons en cranberrysaus

Winterse kalkoensalade met croutons en cranberrysaus Met dagen waarop het al vroeg donker is en je de verwarming net een standje hoger zet, krijg je gewoon zin om de kerstsfeer in huis te halen. Dat doe je zeker met deze salade. Je mengt knapperige croutons,…

LEES MEER

Romige groentelasagne met aubergine en wilde spinazie

Romige groentelasagne met aubergine en wilde spinazie Pakjes en zakjes zijn nergens voor nodig! Zo kun je heel gemakkelijk je eigen roomsaus maken. Hier gebruik je o.a. Italiaanse kookroom met een lager vetgehalte dan gewone kookroom voor. De lasagne wordt extra lekker door de wilde…

LEES MEER

Gegratineerde portobello met geitenkaas

Gegratineerde portobello met geitenkaas De portobello is een uitvergrote versie van de kastanjechampignon en door de forse afmeting is hij perfect om te vullen. Dat doe je vandaag met de klassieke combinatie van geitenkaas, walnoten en honing. Even in de oven en je hebt een…

LEES MEER

Kipfilet in mosterd-roomsaus

Kipfilet in mosterd-roomsaus Met kip kun je alle kanten op. Vandaag bak je de kip eerst kort en gaar je hem vervolgens verder in een saus van room en mosterd, waardoor de kip de smaak van de saus goed opneemt. De mosterd geeft het gerecht…

LEES MEER